The secret....

Hm..nja inget smaskigt att berätta ;) tyvärr...!


Har kommit fram till att jag ska läsa the secret eller kanske se filmen...eller båda delarna kanske!?


Hört att det ska vara en bra bok och jag behöver lite pepp och en förändring i mitt liv...hoppas boken lyckas =/
Ja jag är jättekonstig som tänker lägga mitt liv i en boks ord...men det kanske funkar =).


I dag är det onsdag....onsdag onsdag...hm vad gjorde jag i går!?

kände lite hopp och lite glädje i dag =) mådde bra och kände mig bra =) det är så jag vill må och ska...punkt slut!

Gud vilka tragiska inlägg...måste verkligen skärpa till mig innan nån ringer en psykolog *fniss*

Ja ja julen  närmar sig..jag har mest ångest för det...mat mat mat mat man gör inget annat än äter =) Men annars gillar jag julen även om jag inte går så där jätte bra i hop med min släkt...så funkar det..jag får stå ut i några timmar. Känns ju skönt att veta att jag som är 25 är mognare än dom som är runt 50 hela högen...

Så snart är det dags att köpa julklappar =) lika svårt varje gång så i år gör jag det lätt för mig...eller det säger jag varje år och jag gör det nog bara svårare och svårare för varje jul *ler* =)

Nä om man skulle ta tag i det här råttboet, ja det ser rätt äckligt hur är jag som alltid städar, har städmani...vet inte vad som har hänt =) kanske just för att vi ska flytta och det är SAKER överallt!

Men ska nog sätta på musik på hög volym och sätta lite fart ;)

Peace...

 

Lycka!?

Aldrig får man vara glad!

Jag som så gärna vill ha den där skokartongen...min perfekta etta blir svår att hitta så skokartongen skulle duga!

Men som vanligt lyckas jag utan framgång.....

Vad har hänt i dag då!? Bollan och jag tog en promenad han fick vara lös och va lycklig =) så då va jag lycklig med...han såg så söt ut när han hoppa omkring och bara älskade sin frihet =) Vi träffa på Sigge (en hund) som Billy inte alls gilla...fast Billy tycker ju inte om många! Sigge va helt taggad på Billy dock..så Billy fick svälja stoltheten och leka lite med Sigge....men efter ett tag kom han på att han faktiskt inte gilla Sigge ;)

Ja ja så kan det va!


Skulle börjat packa...usch...orkar ingenting...orkar inte ta tag i saker som jag MÅSTE...DUMT DUMT DUMT...snart är jag bostadslös och tält-lösningen kommer allt närmare...panik ångest jag dör.


NÄR SKA DET VÄNDA!?

Singel-livet har knappt börjat och jag har redan tröttnat =/ kommer få vara ensam hela mitt liv!

Vart är min prins vart är mitt slott?...........Singel och tält...nä det låter illa!

ÄH vad är det  här..vad håller jag på med...det blir BRA......ALLT löser sig...optimist som jag är =)

Nån som har en etta till uthyres!?


BLÄ URK.....ryck upp dig Mickan! =)


Nä nu håller vi alla tummarna för att skokartongen blir min och jag kan börja leva mitt liv =)

bye ;)

Måndag- den värsta dagen på hela veckan

Ja jag tycker verkligen Måndagar är jobbiga! varför vet jag inte....

Festen i lördags blev lyckad..hade såklart jätte roligt! Men mådde som jag borde dagen efter...eller rättare sagt det va jag och Ullrik hela natten...morgonen mådde jag konstigt nog som en prinsessa...dock en trött prinsessa med en smula ångest..varför blir man alltid så full!?

Den 1 jan börjar närma sig...och jag har fortfarande inte hittat en bostad!....det kommer sluta med ett tält....synd att det är så fasligt kallt!

MEN DET MÅSTE VÄNDA SNART! behöver lite lycka i mitt liv...

Just nu är allt upp och ner...men det är väl så livet är!?

Men kanske blir det BRA...kanske blir det JÄTTE BRA! =)

Men ibland undrar jag vad jag håller på med!?

Att välja bort tryggheten är kanske det dummaste man kan göra...men jag bara måste göra det här...och jag börjar redan förvandlas till Mickan...och bara Mickan ;)

Det kommer ta tid att bygga upp ett helt nytt liv...men jag är stark...och kommer bara bli starkare! det måste bli så och det ska bli så =)


Nu är det dags att rycka upp sig.....

bye *vink vink*





PARTY!!

Lördag.....och party....är inte alls taggad..men hoppas på att bli! Lisa är sjuk..hur ska det gå, hur ska jag klara mig!? KRYA PÅ DIG Flisan!

Jag sitter här och funderar på hur det går för Eva och Lussebullarna!? Är så Nyfiken......men det går nog bra =)

Å TAGGA TAGGA TAGGA....hm nja är inte alls taggad...=(

Nä gud vilken meningslöst inlägg...


Nu vankas det Tacos ;)

ha det gött...


Ok..jag har sagt det 1000 gånger och jag säger det igen..jag ska BLOGGA ;)

Ja som rubriken lyder..jag har bestämt mig. Jag ska försöka ta..eller nej vänta...jag SKA ta detta på allvar och försöka dela med mig av mitt "liv" ja en del av det........

Idag är det Fredag...fick ett sms i går..kedjebrev...hatar kedjebrev, allra helst på mobilen för jag bara måste skicka vidare..fast jag hatar dom! och det slutar med att det blir dyrt!!!

I vilket fall, det stog så här : Från att du öppnar detta brev kommer du bli kysst på munnen av ditt livs kärlek på fredag 23/11 (alltså i dag) om du inte bryter kedjan. I morgon blir den bästa dagen i ditt liv. Om du inte skickar detta meddelande till 10 personer innan 00.00 ikväll kommer det alltid ligga en förbannelse över dig!

Ö jag kalla mig dum som "tror" på sånt där...och helt ärligt så tror jag att mitt livs kärlek kommer kyssa mig på munnen i dag!...hehe eller så inte =) men HALLÅ vem vill ha en förbannelse över sig....SCARY ;) *fniss*


Nä känner redan att det bara är en massa svammel...Imorgon är det lördag och jag ska på fest..får se om det blir en utgång...är inte så där jätte impad på Sandvikens uteliv! Trodde sist att jag va på Folkan...ja ni som inte vet vad folkan är så med en annan beskrivning....så kändes det som jag va 14 igen och gick på högstadiedisco =/! Men det va bara att leva upp till det och bjuda på sig själv...helt enkelt va 14 IGEN ;)

Ja ja det blev en lyckad kväll trots att alla va 18 och jag kände mig gammal =)!

Händer inte så mycket i mitt liv....sitter och funderar vart jag ska bo....får bli ett tält har  inte råd med en husvagn och nån lägenhet finns det inte!

OVER AND OUT.......





 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0