A few small bruises

Tisdag morgon! Jag hör den måttligt irriterande allarmsignalen. Jag känner en viss ilksa inom mig och jag har stor lust att aga dvs slå mobilen! I ett senare skede är jag tillomed inne på att bryta av mobilen i två delar för att få tyst på eländet! Men kommer snabbt på att det räcker att trycka på stop.

Vilket jag oxå gjorde och det innebar att jag blev sen till mitt läkarbesök, fast det gjorde inte så mycket. Läkare är oxå alltid sena.

Men inte alls så där snygga!? Jag har skämtat om det, men inte trodde jag väl att han skulle vara Doktor-snygg!

Jag blev nervös och jag kände att jag faktiskt inte riktigt visste hur jag skulle hantera den stiliga doktorn! Jag kunde inte sluta fundera på att han faktiskt skulle kolla i mina öron och tanken slog mig flera miljoner gånger om, att  jag kanske skulle gjort ren dom innan!

Så här i efterhand slog det mig att jag säkert såg jätte fånig ut, satt förmodligen mest och log och såg allmänt nervös och kär ut!?

Jag kom på mig själv att jag faktiskt satt och leta efter ett foto på typ ett barn eller en fru!?  Kollat på för mycket film förmodligen.

Jag är inte döv, tror jag!? Fick en remiss till öra näsa hals. Just nu känns det som någon stoppat miljoner triljoner bomullstussar i öronen, det ekar och låter som jag pratar i en burk. Och huvudet känns lite som vakum!?

Förmodligen ett hål på trummhinnan precis som mr google skrev!

Jag va så där löjligt fånig, log och va bara konstigt övertrevlig mot den trevligt snygga läkaren...tills han nämner ordet prover och labb!

Jag blir stel jag blir tyst jag känner hur jag börjar svettas, mitt hjärta dunkar i 180, jag vill gråta jag vill svimma..Jag vill springa därifrån och aldrig komma tillbaka.

Istället ler jag ännu mer och ser säkert ännu mer fånig ut och säger.... Jaha vad bra!?

öh ...Jaha vad bra!? sen när började jag anse att sprutor va/är bra!?

Sprutor är värre än pölsa

Bara inse att doktorn charmat mig till att "gilla" sprutor...


Det är alltid lika hemskt i Labbrummet. Tanten,sprutan, stolen ja hela rummet. Känns som slutet på mitt liv och den elektriska stolen - UFFA

Jag överlevde och jag tycker alltid mega synd om mig själv efteråt. Låter plåstret sitta kvar överdrivet länge, både det jätte lilla på fingertoppen och även det lite större med en jätte tuss i armvecket!

Ja likt ett plåster gick jag ifrån sjukhuset men rätt nöjd och stolt över mig själv..

För övrigt är livet sig likt! Ska bara plocka ut bomullen ur öronen och kasta plåtburken jag pratar i så blir det kanon!






Förenade av Kärlek

Åtskilda av rädsla

Räddade av hoppet

Mördade svenska kycklingbröstfiléer

"semestern" börja lida mot sitt slut!

Spott, fräs och mutter! Det känns tungt, det känns jobbigt och jag vill skolka! Jag vill bara ligga kvar i sängen i morgon och blunda hårt och vägra kliva upp.

Å andra sidan ska jag vara glad att jag får jobba....

Jag har för övrigt lyckas skada mitt huvud, och hör sämmre på ena örat. Det låter inte bra! Det låter som ett fall för en doktor.

Jag misstänker ett hål på trummhinnan! Jag har googlat

Och vet inte om det är min lätta hjärnskada som fick mig att läsa Mördade svenska kycklingbröstfiléer i reklambladet i morse.

Jag blev först jätte arg vilket fick mig att läsa en gång till och såg att det faktiskt stog Mörade Svenska kycklingbröstfiléer. Med en lättad suck kunde jag skaka av mig det hemska jag precis trodde att jag läst.


UFFA!

Från mördade (mörade) kycklingar till kantareller, jag är så fruktansvärt sugen på att dra på mig gummistövlarna och ge mig ut i skogen och plocka svamp! Finns det nått bättre!? Att strosa runt i skogen på jakt efter kantareller. Jag måste dock erkänna att mitt tålamod inte alltid är på topp då jag letar och letar men finner inte en enda svamp. Bitterheten vänder dock till glädjeskutt och skrik när jag väl hittar guldplatsen och det kryllar av små gula svampar!

Förstår inte hur man kan bli så glad och gladare för varje svamp man hittar. En kick och man känner bara lycka. Högsta vinsten på lottot.

Ungefär samma sak med rådjur. Att man gång på gång utbrister! (med en lätt förvånande och väldigt glad röst)  titta ett rådjur!? Och hur många rådjur har man inte sett i sina dagar.

Undrar hur man skulle reagera om man såg en björn!?

Klockan är mycket och vill jag inte likna sid i ice age i morgon bitti (som  jag förmodligen i vilket fall kommer göra) är det dags att inta sängläge och bara invänta alarmklockans signal.

Vart tog min ledighet vägen!?




GOOD NIGHT

Våra bästa år - Svensk version

Drama drama drama - Drama är endast bra på film

Saker i ens liv kan ibland utspelas likt en serie/såpopera utan slut! det kommer bara en ny och ännu en ny säsong.

Saker jag inte kan göra något åt! Jag vet vad jag säger, vad jag gör och för den delen hur jag mår. Och det är kanske det som räknas i grund och botten.

Men frågan finns ju alltid - Varför?


Jag har just nu "fejksemester" och ja det har regnat och åter regnat! Joseph får allt ta en snack med den där Tone! eller helt enkelt bjuda henne på en date!?


Sandviken och jag behöver SOL.

Jag njuter dock över min ledighet och är mäkta nöjd över att slippa vakna av mobilens irriterande allarm samt slippa tvångsvakna var eviga morgon. Jag har dock vaknat kl 6 varje morgon ändå, kollat på klockan, funderat och kommit fram till att det är helt ok somna om för att sen så småningom själv-vakna!

UNDERBART

Det enda minus jag har nu, är att min meny består av gröt, frukost, lunch och middag, jag säger bara hunger och jag börjar känna mig som ett svältande barn i afrika. Nä ok jag överdrev och det lät lite som jag hånade barnen i afrika. Dom har det sämmre än mig och jag ska genast sluta gnälla! Jag tycker ju om gröt.

Knapert så säg.

Längtar fortfarande efter lax och är extremt godis-sugen och nått får mig att vilja köpa hemmakväll!

Godis
Film

Och laxen får ica stå för

kanon kombo!


Mina lediga dagar fördrivs annars med en hel del kaffe, te, spotify och umgänge med goda vänner. Jag funderar och åter funderar en hel del på vart flytten bär av och vad jag ska och vill göra. Och dricker ännu mera kaffe och te.

I want to found home.

ok ok, JA jag hänger en hel del på facebook med (det tog emot) jag är fast i träsket.

Fast på sin ledighet får man vara helt ledig och göra "meningslösa"  saker dvs ingenting utan att ha ångest!?


Just det, Jag har träffat Hubert (en spindel) inte bara en gång  och tackar faktiskt gud för att det faktiskt regnat så jag sluppit vistas så mycket på hans/deras nya hem (Balkongen)




Ja jag tänker i varjefall sova nu, säger som Lisa! När texten och bokstäverna börjar röra på sig är det nog dags att sova.

En ny dag i morgon

och jag uppdaterar er med lite piggare ögon.

yeeee

Ödet är livet

Jag har kommit fram till att glömma bort vem man är och vad man vill, är det sämsta man någonsin kan göra!

Är det någon du kan lita på, så är det just dig själv.

Så svik aldrig det.....


Jag har trappat mig upp, tagit klivet på första trappsteget och snart i topp! En underbar känsla och jag känner hur hela jag ler!

Hur ni mina vänner ser och ler.

Det här med ödet - Ödet är livet

Saker händer, saker man inte kan men kanske vill styra! ingen idee att analysera eller spekulera, det som händer, händer av en andledning och frågan är om man verkligen ska styra!?

Kom precis på att jag är galet sugen på kalaspuffar och fil!? skumt..va säkert 100 år sen jag åt det.

Ja ja säkert gott.....


Jag har kommit fram till att det är dags att ta tag i mina drömmar och göra nått med mitt liv. Ta vara på dagarna och livet och göra det jag vill..Its time

Jag ska köpa mig en gitarr och helt enkelt skaffa mig en Hobby

Just nu skulle man kunna tro att flytta är min hobby och min största "kärlek" här i livet - Ja jag ska flytta! frågan är ska jag stanna kvar i stan eller rymma/fly härifrån!?

Så ja en punkt till på att göra listan

Flytta!

Jag har länge funderat på att skriva en bok, då jag faktiskt trivs med att skriva. Och tiden är nog inne och passar sig ypperligt bra just nu! Dags att leka författare och försöka göra nått bra. Nått kreativt och nått jag faktiskt älskar att göra! Skriva


Ordet plugga snurrar runt som i små cirklar i mitt huvud och jag satt även idag och kollade lite! Psykologi A för att det helt enkelt är spännande och för att jag heter analysera i andra namn. Foto - just för att jag fotar allt och inget och gillar det. Skrivarkurs finns oxå i mitt minne och gitarrkurs är givet.

Det är nu jag önskar att någon annan kunde tala om för mig och v'älja åt mig, Hur jag ska göra samt  tala om för mig vart jag ska flytta! Och om någon känner sig manad att tala om vad jag ska ha för kläder på mig var eviga dag så är det helt ok för mig

Skyller på mina garderober om jag skulle bli  "sen" till jobbet.....


Just nu har jag semester "fejk semester" och ledigheten är väl behövlig. Inga planer och bara vara. Sova länge och kliva upp när man faktiskt vaknar och slippa tvångsvakna.

Inget stress och ingen press

Mina läppar säger underbart!

Och även god natt gott folk

Hakuna matata


De är ord som är bra
gör att man blir glad
Inga bekymmer
man är lycklig varje dag

Det är en härlig frid - Filosofi



Du tror att dom som du vill kalla människor
Ska se ut och alltid tänka just som du
Men om du följer spår du aldrig sett för
Kan du lära med ditt hjärta här och nu


You will understand
Listen with your heart
You will understand
Let it break upon you
Like a wave upon the sand
Listen with your heart
You will understand
Voice of the Wind
You will understand ...


Hakuna Matata

RSS 2.0