Utkast: Mars 15, 2010



Dagens outfit: Ett par Svarta jätte gammla urblekta leggins, med en resår som verkligen tappat sin funktion!. En grå rutten huvtröja som oxå är lite för stor, texten på bröstet lyder Loop. Grå/vit randiga strumpor för att matcha tröjan! Penntroll-frillan is on och Inte att förglömma, oduschad och osminkad.

Läckert och min status steg precis upp till stjärnstopp.


Jag känner hur isoleringspaniken knackar mig på axeln och hånskrattar nöjt åt mig. Jag känner en viss likhet mellan mig och den vissna blomman som står på bordet. Jag suckar och frågar mig själv, varför har inte du körkort Mickan!?

Jag har fått en lya i Sandviken. När jag äntligen fått tag i en lägenhet efter febrilt letande. Vet jag inte hur jag ska göra!?

Dödens boning eller plågas av isoleringspanik i typ 6 månader.

1-0 till Dödens boning eftersom jag faktiskt åtminstonde kan fika med folk om dagarna och inte bara med mig själv.


Min nya fina mobil som jag inte alls tycker är särskilt fin, ligger på bordet och försöker visa sin bästa sida. Jag inbillar mig att den blänker lite extra bara för mig, bara för att känna sig lite mer omtyckt! Den är vit och rosa. En spejsig design mobil som är kantig, stor och tung och jag vet faktiskt inte om jag gillar den! suck.

Jag vill vara full....

&

Jag behöver ett jobb. Har insett att jobbet som Batman inte räcker till.


Tack och hej




Kär och Jävlig

Sitter jag här ensam med ett glas vin och lyssnar på fin musik i Lem......

Jag är förvånad, Jag är glad, Jag är kär!? En känsla jag va helt beslutsam om att jag aldrig mer kunde känna. Men jag gillar det! Var enda liten del av det och var enda liten smula! Jag är förälskad och jag är kär.

Det är faktiskt inte så underligt att vi blir lite förvirrade när vi blir kära. Jag inser plötsligt att drömprinsen inte kommer på en vit springare utan i en grå clio!? 

Plötsligt så händer det. 100tusen på en triss lott eller kärleken som är meningen att vara för evigt.

Nu är Jag expert på att förneka och ljuga för mig själv. Verkligen expert, kanske en av dom bästa! Förnekelse och ärligheten mot mig själv är nått jag alltid kommer få kämpa med. Det är jobbigt, det är frustrerande och irriterande. Men jag försöker och jag gör det förbannat jävla bra! Herr Annalys gör aldrig saker lättare, men ändå på nått vänster, hjälper han mig att förstå att jag tänker alldeles för mycket.

 

Tänka är nått jag aldrig kommer sluta med! Jag vet att jag tänker för mycket och jag vet att jag bara är fånig och dum och slutar oftast när det faktiskt bara blir helt orealistiskt.

Vilket mina söta helt underbara vänner påminner mig om dagligen!

 

Varför förstöra nått så underbart när man kan få allt härliga bara för sig själv!?

 

Är du lyckligt kär känner du dig oövervinnerlig.

Är du däremot olyckligt kär kan det kännas som om hela världen rasar samman.


rädslan går över men den där oron stannar kvar...........ändå känner jag mig oövervinnerlig!.


Med endast några röda droppar vin kvar, avslutar jag detta blogginlägg med att fylla på mitt glas.



I love and it feels good......

RSS 2.0