Kom änglar

Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

O jag somnade den natten i tron på att allt var en del
 i en kärlekshistoria
men det visa' sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria
Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon
och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick där ifrån

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt
och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis
det fryser nu sakta till is

Och du somna' den natten så vaken och drömde om allt som vi kunnat göra
O om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt,o om nån att beröra
Och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken
men själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten
- jag liksom föll över kanten

Så kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt
 och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis
det fryser nu sakta till is

Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat
O där satt jag med mina grön-bruna ögon
såg med blåögd blick allt jag hade förstorat

För så kom änglar och ta mig till henne och ge mig en chans
 för jag tror att snart brinner ett hjärta för henne någon annan stans

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt
och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis
det fryser nu sakta till is

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt
och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis
det fryser nu sakta till is

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
här sitter jag och baddar såren med salt
det går åt helvete med allt

Men den vackraste stunden i livet var den när du kom...

I feel good

Det slog mig idag att det va dags att börja packa! Jag ska ju faktiskt flytta på tisdag!

Solen skiner och man kan sammanfatta det hela som att sommaren är här! Jag lever för övrigt i en "bastu" min lilla skokartong har förvandlats till en bastu och det är fruktansvärt jobbigt och det känns som jag andas i en påse!

Men på tisdag entrar vi vårt slott! Och vårt nya liv tar start. Jag slipper flytta och snubbla på saker, jag slipper få cellskräck när det är fler folk än två i lägenheten, jag får ett kök,  och framförallt jag slipper bastuvärmen. Jag kan börja leva med andra ord!

solen kom och min "semester" börjar lida mot sitt slut! lite surt men såklart ska det bli skönt att göra nått och känna att man faktiskt har pengar!

Just nu känner jag bli glad och harmonisk, vet inte om det är det fina vädret eller om det va smällen jag gav mig själv häromdagen!? kanske en kombo *ler*

Det är dags och tid att insee att man har det väldigt bra och styra upp sig själv! Jag är ju Batman och jag måste ju leva upp till namnet!

Jag bestämde att jag va värd ett glas vin, eftersom det är så fruktansvärt tråkigt och synd om mig som måste packa på en solig fredag. Det blir ju så mycket roligare om inte annat!

Men nu måste jag nog sluta packa, för ju mer jag packar ju mer vin dricker jag och dricker jag mer vin kommer jag bli packad!

känner mig inte motiverad alls till det här blogginlägget då solen faktiskt skiner jag dricker vin och lyssnar på musik  och bara mår bra!

men kände att det va för längesen jag skrev, jag lever och jag kommer igen!

tjo

Midsommardans, sill och färskpotatis

Så kunde det ha vart!

Det är midsommar och jag har varken dansat runt en midsommarstång eller ätit sill och färskpotatis!

Jag valde oxå att vara nykter, ett mycket klokt beslut då jag faktiskt slipper en hemsk bakfylla och ångest och allt vad alkohol brukar ställa till med.

En annorlunda med ack så trevlig midsommarafton! Som börjar mindre bra då jag faktiskt lider av sömnproblem och det ger sömnbrist och det gör mig TRÖTT. Lägger mig tok för sent för att sen kliva upp tok för tidigt! Så gårdagens tema va, To much coffee!

Jossie min kära vän, vapendragare och snart sambo, skulle jobba så jag fick roa mig på bästa sätt (min nya dator). Planen va att jag skulle fira midsommar i Gammelstilla men då valet va att vara nykter kände jag att jag inte riktigt va på det humöret. Och minnen från förra året gjorde att min ångest sakta kröp fram.

Man kan tycka att jag skulle tagit en revansch och visat att jag oxå kan dricka med sunt förnuft (frågan är om jag kan det) men med tanke på att mina ögon skulle behövt hjälp av två tändstickor för att hålla dom öppna och det i nyktert tillstånd, kände jag mig redan besegrad. Däcka innan 20.00 på grund av för mycket tequila är mer acceptabelt än däcka innan 20.00 spiknykter!

Kvart över nio kom jossie och Bettan (the red car) och hämtade en trött och kaffemissbrukande Mickan! Men Bettan kan knepet! Stereon på hög volym så är man på G igen!

Torsåker nästa! Hemma hos Josse möter vi ett glatt gäng och jag kan inte låta bli att tycka att det är små roligt att se andra full när jag själv är nykter! Fast det får mig att börja fundera på hur jag faktiskt beteer mig med alkohol i kroppen!

Tess ringde och det kändes som ett SOS samtal, då hon vad glad i hatten men inte hittat någon fest att tillbringa sin midsommarafton på. Så vi fick bli räddningspatrullen för ett tag och helt enkelt styra upp tess lite!

Tess hittar en fest och vi tar oss dit trots hennes förvirrande vägbeskrivning! Höger och vänster finns inte i min värld och inte i hennes heller!

Jossie och jag kände oss alldeles för nyktra och tog beslutet att lämna Tess ,hennes syster samt norska tekla på festen och dra vidare, ännu ett klokt beslut även om jag kände mig som en oldie!

Kollade in Gästis i Torsåker! Har noga aldrig sett så mycket folk i Torsåker om jag ska vara ärlig! För mycket fulla människor och hälften såg ut att vara 16. Glas överallt och det kändes som man gick på egen risk. Det va kallt och jag skulle behövt min vinterjacka då sommarvärmen bestämt sig för att bojkotta vårt land. Högstadiedisco-Nivå och nu kände jag mig inte bara oldie utan mer som en gnällig tråkig kärring.

Råkar alltid ut för dessa människor som tror att jag är lättraggad! och dom blir alltid lika besviken när dom inser att jag är stonehard!

Dags att lämna Högstadiediscot och dra hem till Sandviken där det som vanligt är minimalt med människor och halvt "dött"! dött får mig att tänka på den halvt påkörda räven vi tragiskt nog fick se. Det högg till i mitt hjärta att se nått levande Lida! Räven va dock borta på vägen hem så kanske den fick ett extra liv och sprang hem.

Kl är just nu galet tidigt och jag förstår inte vad jag gör vaken!? Min mage klarar inte en to much coffe dag igen! Det behövs sömn om jag ska orka med dagen. Ikväll kan det hända att kärring kostymen tas av och vuxen beteendet glöms bort!.
 

Bör tilläggas att jag är mäkta bitter på att jag inte plockade 7 sorters blommor samt hoppade över 7 gärdesgårdar för att sen lägga dom under kudden!

Förklarar min mardröm istället för drömmen om min drömprins.

MORR

Powernap för att möta dagen lite piggare!


/ MD

Bitterhet och fåglar

I can see the sun and its good

fast jag vet inte om jag är mindre bitter för det!? Jag vill vara bitter, jag behöver det, låt mig vara det!

I går hade jag äran att få umgås med Disa! Med andra ord jag va barnvakt. Trevligt att ha sällskap av Cecilia med såklart!. Och självklart ett plus att Josse kom på slut-tampen och ville leka med oss!

Disa är verkligen en sockersöt liten flicka och man blir glad så fort man ser henne. Vackert namn på en vacker liten tös och man smälter varje gång man får ett leende eller en kram.

Finns nog inget bättre än att få bekräftelse från ett barn, är nog ända gången jag riktigt kan ta åt mig på riktigt!

Det känns på riktigt....

Som vanligt ställer jag klockan på 10.00 för att få in någon slags rutin! Och som vanligt somnar jag alltid om, bara för att jag vet att jag kan och får!

Jag blir alltid lika "förbannad" för att jag inte bara kan kliva upp/ner när klockan ringer. Jag sover bort mitt liv, låter ap tråkigt och eftersom jag blir sur och bitter hela dagen så kan jag ju lika gärna sova bort dagarna, eftersom det ändå inte går att föra en vettig dialog med mig. Fräser och näst intill bitstadiet. En emo BITCH och jäkligt dryg! Ok jag överdriver, jag har mina lyckliga stunder jag med, men önskar kanske ibland att jag va den där bittra dryga emo bitchen som alla andra tycks få vara ibland utan problem. alla utom jag!


När jag ändå skäller och morrar så kan jag inte låta bli att morra på tanten som matar alla sandvikens fåglar vid kanalen i stadsparken! Inget ont mot tanten som liknar en spådam och kan säkert se hela mitt liv i hennes glaskula hon har hemma på köksbordet.

Hon vet förmodligen att jag är livrädd för fåglar och försöker med sina trix få mig att övervinna min rädsla, fåglar överallt som flaxar och skriker efter brödsmulor. Hon kommer garanterat mata fåglarna till döds, dom kommer bli övergödda och kommer dö av fetma! Vilket skulle vara lite tragiskt även fast jag ogillar dessa skrikande flaxande djur så vill jag att dom ska leva..men hålla avstånd till mig. Eller så kommer dom för evigt bosätta sig vid kyssbron (även viter-tid och då kommer dom frysa ihjäl) och jag kommer bojkotta kyssbron och blir tvunget ta en omväg för att ta mig dit jag vill.

Hon vet förmodligen att jag sitter och skriver det här just nu så nästa gång är det dubbelt så mycket fåglar och hon kommer slänga brödbitar på mig så fåglarna attackerar mig..........

Är jag inte bitter så säg!?

I hate birds

Det är som sagt sol - det kan jag se, trots min bitterhet

Och jag gör bäst i att gå hem och tvätta av mig min sura min och ta vara på den!

Tack och hej

Roadtrip Älvornas dal...

Roadtrip! Josses och min nya hobby, vi plocka även med Thomas som oxå stog för den mesta av underhållningen i bilen!. Thomas, musik på hög volym och en redig massäck som Josse mammi så snällt gjort i ordning! Ingen Riktig roadtrip utan massäck och försök överlev utan kaffe!?

Bluegrass, öl (för vissa) och goda vänner i älvdalen!

Åkte runt halv sex och tänkte hur ska detta gå! Älvdalen!? Låter verkligen som landet Neverland, Ja landet ingenstans.

Efter noga eftertanke så lät det ju inte helt galet! utan mer underbart!

Landet där man inte åldras, landet där man har en liten fe som hjälper en när det krisar, landet där man har en förmåga till att flyga helt enkelt göra de mest omöjliga sakerna... en snabb sammafattning av Landet ingenstans......

 Helt enkelt en bekymmersfri plats, drömmarnas land.

Men där gick vi nog på en nit! Ni vet ljudet av när man svarar fel i jeopardy!? Eka i mitt huvud...

Men landet ingenstans, va väl det som ekade rätt och då menar jag EKA. Folk-tomt och lite halv "dött"! vi och 5 till.

Fick dock en liten känsla av en annorlunda värld, då den mycket mystiska cykeln med ett konstigt kohuvud svävade förbi!? och dom få människorna som spendera sin kväll på den här pubben ropade  - nu måste ni kolla på "bussen", jag blev lite förvirrad! bussen!? tyckte helt klart det va en cykel!? folket verkade se det som en stor grej och jag försökte väl leka lite upprymd (i smyg) av den mystiska cykel-bussen med ett kohuvud!?

Första speciella händelse / människa / cykel/ "buss"


Alla byar och alla städer har ju minst en speciell människa! Jag har inte fördommar och jag tycker inte illa om någon! Alla är vi olika men lika värda! Men jag blev lite rädd eftersom den här människan inte verka helt frisk..utan mer att han led av en mild mental störning eller kanske tillomed mer psykisk sjuk! Jag tyckte han va lite små otäck och min rädsla tog över mitt förnuft.

Jag står och betalar i godan ro, då jag hör ett flåsande av dess like bakom mig! Lät som en arg flåsande jätte drake som va redo att sluka hela mig.

HJÄLP han jag tänka innan jag försiktigt kollar bakom mig (för ett ögonblick önska jag att det va en stilig karl, kanske mannen i mitt liv som stog och flåsa mig i nacken), och där står han! The man, vi kan kalla honom Måns-Erik; En halvskruttig gubbe med einstain hår blandat med en munk frilla! Kort korta Jeans-shorts som mest kanske berodde på att han dragit upp dom till öronen. Knästrumporna gjorde denna människa komplett. Full som ett troll och säkert väldigt ensam då han försökte få alla att sitta vid honom! jag undvek att ens titta på honom, men ibland va det svårt att slänga ett öga eller två då han hade mycket konstigt för sig och man ville vara på den säkra sidan så man inte fick Måns-Erik bredvid sig! Då han började slänge spindelnätt och trodde att han va spindelmannen ville jag bara sjunka genom jorden! Då han helt plötsligt trodde att han befann sig vid en älv  och fiskade lax med ett bluegrass band hack i häl..blev jag mest full i skratt. Han insåg dock rätt snabbt att han befann sig på en mindre pub/hak i Älvdalen på en spelning och började spela luft gitarr istället, då log jag mest eftersom han faktiskt såg rätt lycklig ut. När han började peta sig i näsan tyckte jag mest det va disgusting. Kalla mig pryd men måste man peta..peta så ingen ser. För ett tag, tyckte jag lite synd om Måns-Erik men sen kom jag på att man ska inte tycka synd om folk! han kanske har ett bättre och lyckligare liv än mig!? Jag låter fördomsfull men jag lovar det handla mest om rädsla!



Vi hade en mycket trevlig kväll/natt med skön musik, vänner  och glada, annorlunda (annorlunda är bra) människor.


Thomas roade oss på vägen till Älvdalen - På vägen hem sov han! Blir kanske så när man är gammal (host, harkel) Vi fick roa oss själva men det är det vi är bäst på.

Hemresan går alltid fortare hem och man undrar alltid varför!?

Don't forget Olle! Vårat "span" i Rättvik på macken och i brist på annat. Vi fnissa och blev så där lagom jolliga och blev kanske lite extremt övertrevliga! Olle blev lite nervös och är nog inte van vid att ha fans som beteer sig som om dom vore från en annan planet!

Resan gick kanon och vi åkte bara fel en gång!


Sweet home Sandviken

Stepping stone


we should have a word together
I think you and I
we never should have slept together
never should have tried

we should have a word together
it's time you understand
that I think the situation
is getting out of hand


like a stepping stone a breaking bone
the moves we make alone
still we pretend nothing's wrong at all
you have changed I have changed
in a different way we changed
every step we take we're more alone


we should have a word together
I know that I said
that we were meant to be together
I wish I never had


we should have a word together
it's time we break our fall
because trying isn't always better
than not trying at all


Vem är Mikaela?

Min kropp är sliten och jag känner mig halvt dumihuvudet!

Jag tänker jag funderar men känner inget vettigt!

TOMT

Jag har oxå drabbats av en hel del "olyckor" otur kanske är ett bättre användbart ord!

Många aspekter som spelar in! Vissa har en större del och vissa mindre. Lever mit liv i misär, lite halv kaos!

Jag tror på Kharma - men börjar tvivla!

Men klämda fingrar i duschen och hårtorks-sladden i pannan är kanske inget att gråta blod över....

Jag uppfattas som den starka superkvinnan som hjälper allt och alla! Hon som alltid är glad, och har humor. Hon som ger men aldrig tar! Tjejen som alltid finns där när någon behöver det. Hon alla kan prata med! Tjejen som aldrig bråkar. Hon som lyssnar och stöttar.Tjejen som aldrig säger nej. okomplicerad

Själv uppfattar jag mig som den tysta lilla vita musen som inte ens säger pip. Som vet vad hon vill men låter ingen annan få veta. Hon som är glad utsides men gråter på insidan. Hon finns där för alla men glömmer bort sig själv. Och känslan att  hon alltid får och aldrig ger förföljer henne dagligen. Hon räcker inte till och önskar sig kloning när hon fyller år. Ego fast omtänskam. Komplicerad

En kombo av det där så låter det ju som rena drömkvinnan!?

Jag är för det mesta glad och jag månar om alla. Alla utom mig själv. Jag är konflikträdd och förhållande rädd. Jag vill ha kontroll! Jag har kontroll, oftast!

kontrollbehovet förstör och det blir inte alls som jag tänkt mig! Med kontrollbehov menar jag att jag vill ha kontroll över mig själv och ingen annan!

Att inte släppa in folk på livet är för mig min trygghet! Så länge ingen vet vem jag är eller hur jag funkar så är jag trygg!
Folk kan bilda en uppfattning men ingen vet säkert. Bara jag!

Sen är min sköld inte den bästa,  "saker" har en förmåga att lysa igenom och folk lyckas på nått vänster läsa mig ändå.

Jag ogillar starkt när någon tycker synd om mig, när någon jollar med mig! Det får mig att vilja krypa ur kroppen och spy samtidigt! Det får mig att bli lite irriterad. Även fast jag vet att folk bara bryr sig.

Men tänk själva!

Du känner dig deppig och allt är rent ut sagt en pina! Och någon frågar dig

- Hur är det? hur känns det, lilla gumman?

Antagligen inte bättre efter den frågan! Jag bryter i hop totalt och tårarna sprutar likt krokodil tårar.

Det handlar bara om att någon bryr sig, men jag funkar inte så! jag viker bort min sköld och kryper ur mitt skal när jag vill och känner för det! jag vill inte ha medlidande eller gulligull..det gör mig svag.

I want to b superwoman!


Men jag är den lilla vita musen med stort M  (mousewoman) Mickan the mouse.

Jag tror inte att jag är så komplicerad när man bara låter mig vara Mickan!

Vissa frågor har jag inget svar på vissa frågor har jag svar men behöver tid att svara på.

Jag vet inte vem Mikaela är men jag jobbar på det!

Skulle jag skriva kortfattat om vem Mikaela är så skulle det förmodligen bli nått liknande:

Mikaela D är mitt namn. 26 snart 27 år. Bor i en stad (jag skulle vilja kalla det by) som heter Sandviken. SIngel. Arbetslös.Datanörd. Hon vill igentligen bara ta sitt pick och pack och flytta härifrån men av någon mystiskt andledning stannar hon kvar. Har haft ett 7 årigt långt förhållande. Mitt ex är min bästa vän. Är svag för killar med skägg. Har väldigt små fötter i st 34. Hon har en galen hund som heter Billy. Hon Har 3 syskon varav en hon bara träffar. En mamma som är världens bästa och en pappa hon inte träffat på 2 år. Tuggummiberonde. Spruträdd och hon kallsvettas, andas häftigt och blir svimfärdig varje gång det är dags för jättesprutorna. Hon har dom bästa vännerna som finns. Halvfattig men har så hon klarar sig. Vill resa och upptäcka nya saker. Hon gillar inredning och älskar reklamen i postlådan!? Vegetarian. Kommer nästan alltid en kvart senare än jag sagt. Ser tjusningen med att knäppa kort på allt och inget. M som i musik är bra för själen. Älskar att sjunga så länge ingen hör. Kaffe är ett måste för Mikaela. Är barnslig men på ett vuxet sätt! Disney filmer är king.Tycker att det är rogivande att sitta på bryggan vid stranden och se solnedgången och höra fåglarna kvittra. Vill och ska lära sig spela gitarr. Köper den gröna wella sprayen då hon helt klart VET att den är den bästa. Är choklad-älskare och M&M är favorit. Vill och ska hitta den rätta.Älskar när någon sjunger och spelar gitarr. Lättlurad när det gäller reklam. Köper lambipapper bara för att papperet råka vara design inspererat!?. SNÄLL, tråkig, glad, ledsen,Rolig, bitter, Klok, arg, sur. Analysera its me!

Ja hmm...typ trist


What to say what to do!

This is me!


Tired of using technology...

Jag måste erkänna! och mamma du har rätt!

Jag är data beroende!

Har kommit fram till hur fruktavsvärt tråkigt det är utan dator, men oxå insett att jag sitter alldeles för mycket! och slösar dyrbar tid på grejen som jag faktiskt måste erkänna att jag "älskar"

Innerst inne är jag så trött på allt med teknisk innebörd! inget funkar som det ska och allt går sönder till slut.

För att få er att förstå mitt dilemma så med en kort beskrivnig så har min mobil-laddare varit halvtrasig en längre tid, att behöva planera en veckas tid innan man ska ladda mobilen låter ju inte rimligt.

Sen dog min i-pod!? vilket verkligen inte känns ok

Min tv (som jag iofs inte tittar så ofta på) har börjat spöka! självdör och flimmrar mest.

Och det värsta som kunde hända, va att min dator oxå bestämma sig för att lämna mig! Why?

Jag såg hela mitt liv passera (ok jag överdriver) men jag har verkligen hela mitt liv i den där jävla (ursäkta språket) datorn.


Jag hade turen att få en liten ful radio från mitt jobb - men tro det eller ej!? its broken

Känns som tekniken inte är på min sida.

Och nu när jag behöver min tv som allra mest så sviker den mig fatalt, precis som all annan teknik i mitt hem!

För mycker dålig energi kanske!?

Trots min stora kärlek till alla dessa tekniska prylar, då jag faktiskt anser att jag behöver dom! Så har jag drabbats av tekniktrötthet?

Hysteri är vad det är! mobiler som konstant låter vart man än går. Mobiler som ringer eller sms terror!

Man blir små-trött på sig själv, efter femte gången på en och samma dag man kollat sin mail och ännu inte fått nått av värde

Och vad är det med facebook som får oss att nästan falla i trans och sluta halvt leva!? Jag erkänner jag är fast i facebook-träsket!

Och MSN - behöver jag tilägga nått mer!?

Är det inte många gånger man faktiskt önskar social kontakt! istället för att glo på en dator eller mobil!? Att se personen och känna att det faktiskt är på riktigt!

Teknikens under! Vi kan på 5-10min förvandla vårat vardagsrum till en biosalong!

Tekniken kommer säkert snart att göra oss odödliga också. Ett litet chip inopererat strax under huden mellan pekfinger och tumme, ett ID-kort som vi kan använda oss av vid både besök hos doktorn och när vi storhandlar på ICA.

På vägen dit kommer tekniken att göra oss till dom ensammaste människor som nånsin trampat på denna jord, isolerade är ordet!


Kommer modern teknik bidra till vår undergång!?

Parallellt pågår en teknisk "utveckling", som givetvis är av godo, men frågan är om inte den "onda" tekniken kommer att spela ut den.

Den som lever får se.


Missförstå mig inte! Jag älskar dessa prylar och vad dom får oss att känna, göra osv! Men lite tekniktrött blir vi nog alla ibland!

Men ja går jag  tillomed till grannen (Joseph) och lånar hans dator för att få min dagliga dos och bli uppdaterad on the internet world kan man nästan kalla sig för en  ÄKTA DATANÖRD!

Tired of using technology, but i love it


/M


Rain on my face!

Vaknar med ett ryck och tänker det värsta! JAg HAR FÖRSOVIT MIG! Kollar på klockan och den står på 06.40 och jag grips av panik! Jag kollar en extra gång och inser att jag överdrev när jag fick panik! Jag lär hoppa över duschen och slänger på mig kläder sminkar mig och käkar frukost samtidigt! Börjar halv springa och regnet verkligen öser ner. Trots paraply så har jag aldrig varit så blöt. Och att jag kom i tid är ett under.

Det slår mig på vägen till jobbet att jag inte fått min dos kaffe och kanske därav mitt bittra humör. Jag är blöt och jag fick skavsår! Folk krånglar och är sura (måste vara vädret) en tant hade jag stor lust att knöla i hop och kasta bort! men jag log och va allmänt övertrevlig.

Solen is back synd att jag är för trött för att ens ta vara på dom heliga solglimtarna!

Tror att Mickan måste ta en powernap snart, känner mig som ett litet barn som borde sova middag men hellre vill sitta här och leka!

Jag och josse tog oss en kvälls roadtrip och satt på bryggan vid stranden och bara njöt av den vacka vyn! Kom ihåg hur roligt det är att fota och hur vackert saker och ting kan vara!

Ny arbetsdag i morgon, jag som önska jag skulle få sova! om mina sovtider är hemska i vanliga fall så vet jag inte alls vad jag ska kalla dom nu!

Måste erkänna att under den här tiden jag skrivit detta inlägg har jag blundat och nästan somnar kanske 6 gånger!

JAG ÄR TRÖTT.

och stressen gör att min mage långsamt säger ifrån

Jag är för gammal för det här!

GOD NATT

(måste erkänna att jag ändrat och "rättat" till efter att ha hört Josses reaktion på mitt blogginlägg! Tröttheten tog över min kropp)


The town is difference

Hela helgen har Sandvikens gator och torg haft liv! Det är inte ofta det händer att man ser så mycket folk på ett och samma ställe här. Vilket fick mig att hamna i någon slags "trans"klev utanför porten och upptäckte människor,hundar och massor av bilar.

Om inte det va nog så upptäckte jag nyss att hela stadsparken kryllar av djur! Alltså djur som i kamel, elefant, hästar ! Det vankas cirkus!

I morse ringer klockan 7.00... Plågsamt/smärtsamt och jag försökte något tvingat öppna ögonen, när inte det funka försökte jag åtminstonde kisa lite och när inte det funka så somna jag om!

Men lyckas vakna runt 8. jag masar mig ner från sängen. Man kan säga att  händelseförloppet gick med ett långsammare tempo! Allt gick i Slow motion!
 
Jag hör verkligen hur kroppen skriker efter Kaffe! Och Kaffe is on, under tiden jag väntar på kaffets makt. Vankar jag långsamt runt och försöker att hitta det jag ska och bli klar! Jag börjar bli irriterad och jag inseer att här behövs det kaffe först.

Att något som kaffe kan få mig att bli människa på nolltid!

Under min lilla promenad till sjukhuset, såg jag allt på ett helt annat vis! Många tankar och många funderingar blev till verklighet! Ibland så förstår jag mer än jag vill! förnekelse och åter förnekelse.

Mitt uppe i alla tankar och funderingar så kommer jag på att jag inte alls har tid att strosa runt och tänka. Så bara att raska på och inte tänka alls. Jag tror att mitt låga tempo va till viss del medvetet! Jag säger bara sprutor.

Men nu är det gjort och jag tittar ner på min arm och tycker lite synd om mig själv! Men mäkta  STOLT! Jag klara det jag överlevde.


Solen lyser och jag borde inte sitta inne! Så nu får det bli lite takhäng!

The town is back to normal

See ya

//MD


RSS 2.0